Om mig

"Det har jeg aldrig prøvet før - så det kan jeg godt". (Citat Pippi)

(Mantra fra Kreativ Akrylmaling)


I efteråret 2014 var det tid til at kaste sig over min malerejse, som jeg har drømt om længe....

Christina Christiansen fra Kreativ Akrylmaling har inspireret mig helt vildt med alt fra teknikker, doodling, personlig udvikling og til at prøve malekunsten af på store som små lærreder. Det handler om at skabe et frirum - væk fra fokus på resultatet - og over at nyde processen.

Jeg elsker at skabe billeder.

For mig er det en intuitiv proces, hvor jeg kobler helt fra og undlader at tænke på, hvad det skal føre til. I processen opstår ideer, følelser og tanker, som skaber det helt specielle billede. Billederne har humor og kant, de er enkle, moderne og abstrakte. Jeg elsker at høre andres opfattelse af billederne - ofte hører jeg andre fortolkninger end dem, som jeg selv lige ser.

Billederne er unika-billeder – ikke to er ens.


 Jeg har lavet illustrationer til bogen "Lyset i dig" af Tine Hoeck Rodriguez. 

Tine har skrevet 22 fine digte med inspiration fra sit private liv og arbejde som psykoterapeut. Mine illustrationer forbinder tanker, sansning og handling i bogen. 

Jeg er optaget i "101 Kunstnere 2016" - en bog, der er udkommet siden 2009 og indeholder nye, talentfulde danske kunstnere. Bogen er redigeret af kunsthistoriker og anmelder ved Jyllandsposten og Kunstaeisen m.m Tom Jørgensen.

Følg mig på Facebook og Instragram, hvor jeg opdaterer med udstillinger og nye værker

Lise Magtengaard - lise@magtengaard.com - Tlf. 51625249 - CVR-nr. 38354817